Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Resultaat

~ Ben ik na een afstemming van mijn huilbuien af ~

Dat kan, maar vaak geeft jou ziel jou advies wat je mag gaan doen om ze te verminderen of om er vanaf te komen. Daar mag je mee aan de slag en dan merk je in de loop van de tijd verschil. Het heeft tijd en aandacht nodig.


~ Welke resultaten heb jij al behaald d.m.v. de Luisterkind Methode ~

} kindjes die weer rustig in slaap vallen
} kindjes die de hele nacht doorslapen
} kindjes de weer gaan eten
} kinderen die weer verhalen beginnen te vertellen
} kinderen waar de driftbuien onder controle zijn

} Pubers die hun huiswerk gaan maken
} Jongvolwassene die niet meer piekert
} Volwassene die voor zichzelf opkomen
} Volwassene die zich niet meer schuldig voelen
} Volwassene die weten hoe ze rust mogen creëren 
} Angsten die weg zijn
 

~ Ik merk niets na de Luisterkind - afstemming ~

Dat hoeft ook niet. Dat kan soms wel gebeuren, een kind dat ineens open staat voor zijn vader of moeder en gewoon antwoord geeft, een baby dat ineens zijn eten op eet. Maar gebeurt dat niet, dan is dat ook wat het is. Er gebeurt in de energie veel tijdens een Luisterkind - afstemming en dat heeft ook tijd nodig. 

 

~ Ik herken niet alles, heeft de Luisterkind - afstemming dan wel zin gehad ~

Het kan zijn dat je niet alles herkent, dit heeft te maken dat je het misschien ( nog ) niet ziet, dat je het hebt geblokkeerd. Ik stem af op die diepere laag, daar waar jezelf niet bijkomt, die je misschien hebt weggeschoven. Dat is niet erg, daar ben ik voor om die weer aan jou te laten zien. Het kan ook voorkomen dat je weken of zelfs maanden later het ineens wel herkent. De Luisterkind - afstemming heeft altijd zin, er wordt ontzettend veel verteld, geheeld, er komen veel handvatten en tips voorbij.

~ Moet ik zelf actie ondernemen na een Luisterkind - afstemming ~

Ja, vaak wel. Het staat in jouw Luisterkind - afstemming wat er mag veranderen. Soms is het veel en mag het in kleine stapjes, soms mag  er direct veel veranderd worden. Maar altijd zal er actie ontstaan, je vraagt Luisterkind - afstemming omdat zoals het nu gaat, het niet ( goed ) gaat, dus als je geen actie onderneemt, zal er niets veranderen. Dat is juist het mooie van een Luisterkind - afstemming, dat je aan de slag mag en verbetering gaat ervaren, vooruitgang boekt.

 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876