Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Luisterkind methode

De Luisterkind Methode is een methode waarin ik afstem in de energie, op zielenniveau. 
In de energie maak ik contact met jou of je kindje.
Onze ziel heeft alle antwoorden in zich. Ons brein blokkeert soms, er zijn ons dingen geleerd vanuit opvoeding, we trekken ons dingen aan van wat anderen zeggen en vinden. 
 
“ ALLE ANTWOORDEN ZITTEN ONS ” 

Maar gelukkig weet onze ziel alles, daar zitten alle antwoorden in opgeslagen en met die diepere laag maak ik als Luisterkindwerker contact. 

Een Luisterkind - afstemming past bij jou, je leest echt over wie jij bent en alle blokkades die bij je horen. Je ziel vertelt de oplossing, geeft de handvatten mee aan jou en geeft je tips en inzichten. Deze vertaal ik voor jou op papier. Zodat je het altijd terug kunt lezen.
Soms word ik door de ziel meegenomen naar een vorig leven, soms naar een jeugdtrauma en soms zijn er auralifters bij je blijven plakken. 
Het kan allemaal naar voren komen en van te voren kan ik niet aangeven waar een gesprek toe leidt. 

Afstemmen kan iedereen en doet iedereen van nature al. 
Bedenk of voel maar eens, je stapt een ruimte binnen met meerdere mensen, je voelt gelijk de sfeer, de energie die er hangt.
Boos, verdrietig, spanning, blij, feestelijk. Noem maar op.
Dat is afstemmen.

Middels de Luisterkind Methode:
Luister ik naar wat nu aandacht mag hebben.
Luister ik naar jouw verhaal in de energie en neem jouw vragen mee die gaan over werk, relaties, gezondheid, opvoeden, persoonlijke groei.
Ik luister en vertaal het op papier voor jou. Je ontvangt na aanvraag binnen 2 weken jouw Luisterkind - afstemming in je mailbox. 
Alles wat er heeft plaats gevonden tijdens de Luisterkind - afstemming, lees jij terug. Ik hou niets achter, ik verzwijg niets.
Alles wat jij leest, zijn jouw antwoorden. 

Voor wie is een Luisterkind - afstemming?
Ongeboren baby's, jonge kinderen, volwassene en zij die niet ( meer ) verbaal kunnen communiceren, huisdieren, overleden dierbare. 

Moet ik langs komen in de praktijk?
Een afstemming gebeurt op afstand. Via naam, foto en geboortedatum.
Je hoeft dus niet naar mijn praktijk te komen. 
De aanvraag en de afstemming, alles gaat via de mail.
 
En dat is ontzettend fijn, want je hoeft niet alles te vertellen aan mij. Wat soms best lastig kan zijn, je zit tegenover een onbekende, er komen emoties bij en misschien vergeet je wel het een of ander te vertellen.
Als het om je kindje gaat, hij of zij hoeft niet mee naar de praktijk. Er worden geen lastige vragen gesteld en ze worden niet uit hun veilige omgeving gehaald.

Je hebt dus geen reistijd en geen reiskosten. Ook al woon je in het buitenland, afstemmen kan altijd, hoe ver je ook weg zit. 
Ook als je geen Nederlands praat maar wel Engels, kan ik de afstemming voor jou vertalen in het Engels. 
Afstemmen zelf, dus het luisteren in de energie, daar zit geen taal aan vast dus daarom kan afstemmen op iedereen.

Daarnaast is er alle tijd voor een gesprek die ik heb met jou of je kindje op energetisch niveau. Er zit geen volgende wachtende in de wachtkamer. Ik ben pas klaar als alle vragen zijn beantwoord en jouw ziel ook alles heeft vertelt wat jij op dit moment kwijt wilt.  
Ook zit er geen traject van weken of maanden aan vast. De afstemming ontvang en dat is het. Wel kan het zijn dat je naar een aantal maanden weer in een bepaalde situatie zit, omgeving is verander, bijvoorbeeld als je kindje naar school gaat, er vervelende dingen zijn gebeurt, dan kun je weer een Luisterkind - afstemming aanvragen. 

Ook wordt er niet vastgelegd welke dag en tijdstip de afstemming gedaan wordt, je hoeft er dus niet voor te gaan zitten. 
Je krijgt binnen 2 weken nadat ik alle gegevens die ik nodig heb van je, heb mogen ontvangen, je afstemming via de email.

Wat merk ik tijdens een afstemming? 
Afstemmen gebeurt in de energie. Ik maak contact met jou ziel of die van je kindje. 
Je merkt het niet als ik afstem op jou of kindje. 
Je merkt misschien wel gelijk het positieve van een afstemming, beter slapen, geconcentreerder, een last die van je schouders valt bijvoorbeeld.
Tijdens een afstemming neem ik de vragen mee die jij gesteld hebt. Er wordt gekeken naar oplossingen voor de problemen die er zijn. Er wordt gezocht naar de antwoorden op de vragen van jezelf of van je kindje. Ook worden er tips en handvaten meegegeven zodat jij of je kindje en jullie gezin verder kunnen.
Je kunt een afstemming aanvragen om bijvoorbeeld diepere antwoorden te krijgen, om te weten waar je staat in je leven of hoe je kinderen denken over het leven. 
De gehele afstemming komt van A tot Z op papier te staan. Hierdoor kun je het vaker teruglezen. Het gebeurt wel eens dat je bepaalde dingen niet gelijk begrijpt maar later het kwartje wel valt. Of wanneer er veel emoties vrij komen, je het later nog eens leest en je het dan anders leest.
Je mag alle vragen stellen die je hebt voor jezelf of voor je kindje. Er zit geen maximum aan. Ik neem alle vragen mee in het gesprek maar de ziel bepaalt op welke vragen er antwoorden worden gegeven. Ik streef er wel naar om op alle vragen antwoorden te krijgen. 

Waar de vragen zoal over gaan:
* Gedragspatronen
* Slaapproblemen
* Huilen
* Driftbuien
* Concentratieproblemen
* Lichamelijke klachten en chronische ziektebeelden
* Psychische problemen
* Wie ben ik
* Hoe om te gaan met bijvoorbeeld ADHD, ADD en noem maar op
* School
* Huiswerk
* Relaties

Ook vragen over wat je zoekt in een partner of wat voor werk bij je past. 
Vragen of je wel op de goede weg zit met hoe je je leven leidt op dit moment. 
Het kan allemaal. Twijfel je over bepaalde vragen of weet je geen vraag maar kun je het alleen verwoorden in een verhaal? Dan help ik je mee met er vragen van te maken, deze overleg ik met je voordat ik aan de afstemming begin. 

* op fysiek of geestelijke vlak
* voor je relatie
* voor je trauma die je eerder in je leven hebt meegemaakt
* om om te gaan met je gevoeligheid
* om de dag door te komen
* om met conflicten om te gaan
* om met de gedachtes in je hoofd om te gaan

* hoe om te gaan met je kindje/kleuter/puber
* voor slaapproblemen 
* driftbuien
* je kinderen die ruzie maken met elkaar
* zindelijk worden
* kindje te laten zijn wie hij / zij is
* waar komen allergieën vandaan
 
Klik hier om een Luisterkind - afstemming aan te vragen. Je ontvangt eerst een mail van mij met een bestand die je door mag nemen, hierin vind je alles wat je wel en niet kan verwachten en wat ik van je nodig heb  
 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876