Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Kinderwens

Kinderen krijgen...Krijgen? Nemen? 
Er is altijd veel over te doen. En er heerst nog steeds een taboe op als het niet lukt. Toch merk ik wel dat er door sociaal media er inmiddels wel veel opener over wordt gepraat, issues worden gedeeld, er wordt gedeeld wat er lichamelijk aan de hand kan zijn waarom het niet wilt lukken.
Als het zwanger worden niet wil lukken, dan kun je ervoor kiezen om de medische molen in te gaan. Fantastisch, want hoeveel kindjes zijn er geboren daardoor. Er is veel mogelijk.

Maar, ik kan jou ook helpen als het zwanger worden niet lukt of als je de vraag hebt; wil ik moeder worden of wil ik nog een kindje?

Als het zwanger worden niet gelijk lukt, is dit ontzettend balen. Je gaat je van alles afvragen, kunt niet altijd even blij zijn als iemand in je dichtbije omgeving zwanger raakt en dit maakt dat je je schuldig gaat voelen richting diegene. 
Want ja, je gunt het iedereen maar het is zo'n ontzettende wens van jullie samen om een kindje te mogen krijgen. 
Je maakt alle hormoonschommelingen mee, van blij naar kattig, dan krijg je weer pukkeltjes en dan wordt je weer onzeker. 
Je doorloopt het allemaal maar er gebeurt niets in je lijf. 
 
Met een Luisterkind - afstemming kan ik meekijken met je.
Waar zitten blokkades? Waar mag je nog aan werken? Wil je moeder worden? 

Ik kijk waar het zit dat het niet lukt. Vertaal dit op papier aan je.

Ook kijk ik of er een zieltje aanwezig is. Of er wel of geen zieltje aanwezig is zegt niets over of je zwanger zult raken. Want als de blokkades blijven bijvoorbeeld zal het zieltje zich niet aandienen. Ook kan ik niet zien hoe de gehele zwangerschap gaat verlopen, of het een jongetje of meisje is en of het gezond en wel ter wereld mag komen. 
Daar ben ik niet voor. ik kijk puur naar het stuk waarom het zwanger worden niet wil lukken, naar het vraagstuk of je moeder wil worden en naar het vraagstuk of je nog een kindje wilt. 

Denk hierbij ook over de keuze van een tweede of derde kindje bijvoorbeeld, het adopteren van een kindje. 
Ik luister tijdens de afstemming naar wat jou ziel te vertellen heeft erover. 
Ik doe geen voorspellingen, ik ben geen arts. 
 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876