Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Opleiding Luisterkindwerker | BYJOLA | Max. 4 personen of individueel

Volg de Opleiding Luisterkindwerker BYJOLA. Dit is jouw reis naar verbinding. Leer luisteren in energie. Lees nu en plan een gratis kennismaking. 

Luisteren in energie: de Luisterkindmethode

Ben je klaar om een verschil te maken in de wereld? Om écht te luisteren naar de behoeften van anderen, zelfs als woorden tekortschieten? Dan is de Opleiding tot Luisterkindwerker jouw volgende stap naar het betekenisvolle werk dat de wereld zo hard nodig heeft.

Ontdek deze bijzondere methode om op afstand contact te maken met anderen. Ongeboren baby's, jonge kinderen, volwassenen en zij die niet (meer) verbaal kunnen communiceren, huisdieren of een overleden dierbare, met de Luisterkindmethode kun je vragen naar boven halen en direct een verandering in gang zetten. 

De Luisterkind Methode, is gecreëerd door Diana Hendriks. Zij ontdekte de methode bij toeval, toen het ongeboren kind (20 weken) van haar vriendin met een duidelijk schopje reageerde op het dringende verzoek om “even iets van zich te laten horen”. Ze had het kindje nog niet gevoeld en maakte zich veel zorgen. De ongerustheid kon per direct worden omgezet in blijdschap en geluk. 

Waarom de opleiding tot Luisterkindwerker volgen?

De Luisterkind Methode is een krachtige methode om in contact te treden met de energie van anderen, waar ze zich fysiek ook bevinden. Ik, en andere Luisterkindwerkers met mij, geloven dat er zoveel onuitgesproken verhalen zijn, zoveel ongehoorde stemmen die snakken naar erkenning. Wij geloven in jouw kracht om die stemmen te horen en te vertalen.

Wanneer jij de vaardigheden van een Luisterkindwerker eigen hebt gemaakt, dan ben je in staat om een 'ontmoeting van ziel tot ziel' te creëren. Daarbij neem je de vragen van anderen als uitgangspunt en ga je samen op zoek naar antwoorden. Of het nu gaat om werk, relaties, gezondheid of persoonlijke groei, als Luisterkindwerker help je anderen om helderheid te vinden in hun leven.

De Luisterkind Methode is een uitstekende aanvullende methode op veel andere behandelingen! 

Eigen praktijk beginnen als Luisterkindwerker, of liever afstemmingen doen zonder praktijk? Het kan allebei!

Heb je er altijd van gedroomd om te werken waar en wanneer je maar wilt? Om niet afhankelijk te zijn van anderen en om alles zelf te kunnen bepalen? Dit is je kans! Deze opleiding is heel geschikt voor als je een eigen praktijk als Luisterkindwerker wilt beginnen. 

Wil je geen eigen praktijk beginnen maar wil je wel afstemmingen kunnen doen? Ook dan ben je bij ByJola aan het juiste adres. Je kunt jouw kennis en vaardigheden op verschillende plekken inzetten: namelijk overal waar behoefte is aan échte verbinding. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs, of als zelfstandig ondernemer, een Luisterkind - afstemming kan het verschil maken. 

Over de opleiding Luisterkindwerker

Met vijf intensieve lesdagen, zowel online als op locatie, leer je de fijne kneepjes van het luisteren in de energie. Tussen de lessen door krijg je ruimte om te oefenen, feedback te ontvangen en te groeien in je vaardigheden.
Studiebelasting, 6 tot 10 uur per week.

Data - volg deze opleiding op een moment naar keuze

Ik werk met vaste data, maar ook met ‘vrij instappen’. Zit er geen datumreeks voor je bij waar je kan? Mail of bel mij even, dan pakken we onze agenda's erbij en stemmen we het samen even af. Dit geldt ook als je op een van de data uit een datareeks niet kunt. Geen enkel probleem om een andere dag af te spreken. 

 

Online 9.30 -13.30
 

maandag
30 sept
28 okt
25 nov
23 dec
20 jan
 
dinsdag
24 sept
22 okt
19 nov
17 dec
14 jan

                   
                
donderdag
19 sept
17 okt
14 nov
12 dec
 09 jan

 

 

vrijdag
29 nov
27 dec
24 jan 
27 dec 
24 jan
 

 

Start op 1 van bovenstaande datums maar zit er een datum bij die je niet kan of je wil liever een andere dag starten, neem dan contact met mij op en dan bespreken we het.. 
Ook is het vanaf oktober mogelijk om op zaterdag of zondag te starten.

De kosten van de opleiding zijn € 1545,-
incl. studiemap

De kracht van samen

Je hebt de keuze om de lessen individueel te volgen of in een groep van maximaal 4 personen. Als de groep niet vol is, zullen de lessen tóch doorgaan. Mocht je ervoor kiezen om alleen de lessen bij te wonen maar wel behoefte hebben aan interactie met medestudenten, dan kan ik ervoor zorgen dat je in contact komt met een andere student. Met meer dan 40 Luisterkind Trainers in het netwerk, kan ik altijd een geschikte buddy vinden om mee te sparren. Het is ook mogelijk om deel te nemen met bijvoorbeeld een partner of vriend/vriendin.

Praktische zaken over de Luisterkindwerker opleiding

Klik hier de brochure over de Luisterkind Opleiding.

Belafpraak (kennismaking) online inplannen

Heb je interesse om de opleiding Luisterkindwerker te volgen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Via onderstaande link kun je een belafspraak van 30 minuten met mij inplannen. 

Dit geeft je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over de opleiding tot Luisterkindwerker, maar ook om elkaar beter te leren kennen. Klik op de link en reserveer jouw tijdslot voor een informatief en persoonlijk gesprek

Plan hier je belafspraak in. Bij de opmerkingen kun je je telefoonnummer achterlaten.

 


 

 

Inschrijven Luisterkind Opleiding

Akkoord Algemene Voorwaarden & Privacy Verklaring :


Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876