Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Algemeen

~ Wat is een afstemming ~

Ik maak in de energie, contact met jouw diepere laag, jouw ziel. Daar waar alle antwoorden zitten, daar waar de echte antwoorden en gevoelens zitten die niet beïnvloed worden door blokkades, prikkels, trauma's of conditioneringen.
 

~ Hoe vaak kun je een afstemming ~

Ik adviseer er minimaal 3 maanden tussen te laten. Er staan vaak in jouw afstemming handvatten en tips wat tijd nodig kan hebben om vooruitgang te boeken. Er kunnen na een afstemming weer gebeurtenissen plaats vinden waar je weer vragen over hebt, dan kun je weer een afstemming aanvragen. Het leven staat nooit stil.
Ook kun je na een maand of 3 weer een afstemming aanvragen om te horen of je het doet zoals je ziel jou verteld heeft. 


~ Voorspel je ook de toekomst ~

Toekomst voorspellen doe ik niet aan volgens de Luisterkindmethode. Je hebt je toekomst zelf in de hand met de keuzes die jij zelf mag maken. Daar heb ik geen invloed op en sta ik niet voor garant. Dus dat gedeelte laat ik los.


~ Voel ik wat tijdens een afstemming ~

Nee, je merkt het niet direct.


~ Moet ik naar je praktijk komen om een afstemming te ontvangen ~

Nee, je hoeft niet langs te komen. Dat is het fijne van de Luisterkindmethode, het gebeurt allemaal op afstand en via de email. Ook bellen via Zoom of Teams bijvoorbeeld, is niet nodig. Je mag altijd wel even bellen om op die manier al contact te maken met mij maar dat hoeft niet perse. Ook als je na het ontvangen van jou afstemming behoefte hebt aan een telefonisch gesprek om na te praten, dat is mogelijk. Dit mag je via de email even aangeven.


~ Ben ik met 1 afstemming helemaal klaar voor de rest van mijn leven ~

Nee, dat ben je niet. Er kunnen altijd weer momenten in je leven komen waarin je vast loopt, waarin je niet weet wat te moeten doen, waarin je trauma's ontwikkeld. Je leven staat nooit stil. Je leven is altijd in beweging. Zeker bij kinderen, ze zijn klein en veel thuis maar huilen veel, daarna gaan ze naar school en veranderen ze, soms in positieve zin maar ook vaak in negatieven zin en dan kun je opnieuw een afstemming aanvragen. 
Maar voor het moment dat jij je Luisterkind - afstemming ontvangt is dat stuk wel klaar. Dan hoef je aan de hand van de Luisterkind - afstemming op korte termijn geen nieuwe aan te vragen. In jouw Luisterkind - afstemming staat alles voor dat moment, voor dat moment waar jij vragen over hebt. 


~ Ik twijfel, ik durf niet zo goed een afstemming aan te vragen ~

Dat kan zeker voorkomen. Want je weet immers niet wat er in komt te staan. En hoe groot die spiegel gaat zijn die je voor wordt gehouden. Maar als Luisterkindwerker vertalen wij het in een mooi verhaal op papier voor jou, je zult echt wel dingen tegen komen die emotioneel kunnen zijn maar ook die je een duw in de goede richting geven. Wij zijn er niet om jou naar beneden te halen. Wij halen het beste en het mooiste in jou of je kindje naar boven. En hoe mooi is het om te lezen wat je kindje echt nodig heeft. Dat hij misschien wel vertelt dat jij he wat rustiger aan mag doen. kan zeker confronterend zijn. Maar hé, daar groei je alleen maar van en maakt dat je anders naar dingen gaat kijken. 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876