Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Wat kun je verwachten als je een afstemming hebt aangevraagd

Als jij je afstemming hebt aangevraagd, dan krijg je van mij een begeleidend schrijven, zoals dat heet. Daarin staat precies wat je kunt verwachte en wat ik van je nodig heb.

Het lastigste stukje voor sommige mensen zijn de vragen bedenken.

Ik hoor je denken, huh? Dat is toch juist waarom je een afstemming aanvraagt? 

Dat klopt. Omdat je vragen hebt. Alleen dan moet je ze nog even op papier zetten. En dat betekent dat je met je kladblokje even moet gaan zitten en bewust na moet denken over je vragen.

Als je dat doet, even je tijd nemen, dan zul je zien dat je zo een tal van vragen hebt. 

Maar misschien kun je het wel echt niet bedenken. Weet dan dat ik zonder een vraag ook een hele mooie afstemming kan maken voor je. Zielen vertellen namelijk altijd. Ze beginnen daar waar je op dat moment het meest mee zit, daar waar je op dat moment tegen aan loopt, daar waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Wat ook kan is dat je gewoon een korte samenvatting van jou leven omschrijft en dit naar mij toestuurt. 

Niet specifieke vragen dus maar ga gewoon schrijven hoe het gaat met je, waar loop je tegen aan, wat vind je fijn, wat vind je niet fijn, schrijf je trauma’s op, schrijf je gedachten op, schrijf je angsten op, schrijf je fysieke klachten op, schrijf je allergieën op. 

Aan de hand daarvan kan ik ook vragen maken en deze in overleg met jou meenemen de afstemming.

En nee, ik weet omdat jij je levensverhaal hebt verteld, niet teveel van jou. Ik lees het door voor ik met jouw afstemming begin en daarna leg ik het opzij. Soms tussendoor pak ik het er nog eens even bij. Dan komt er in de afstemming iets voorbij wat ik herken van het verhaal en dan kijk ik even en krijg ik een aha moment en doordat jij dat stuk hebt opgeschreven kan ik er makkelijk op door, op door vragen en kunnen het stuk helder maken voor jou, helen en blokkades wegnemen. Net wat jouw ziel aangeeft wat voor jou van toepassing is. 

Ik stuur het gesprek maar laat ook veel aan jou over. Jij bent tenslotte diegene die graag duidelijkheid wilt over bepaalde zaken. Daarnaast kom je dan echt tot een punt waarop alles helder is. Als ik mijn gedachtes erin gooi, dan gaat het meer over mij dan over jou.

Nadat ik binnen 2 weken jou afstemming klaar heb, mail ik deze naar jou.

Ik zet er vrijwel altijd in dat je hm op je gemakje mag doorlezen. Doe dat ook echt, want er staat veel informatie in. Je kunt tijdens het lezen van de ene in de andere emoties geslingerd worden. Zowel lachen als huilen. Het zijn veel herkenbare stukken voor je en ook veel nieuwe dingen waarvan je stiekem echt wel weet dat ze er zaten maar nu het bevestigd is kun je het accepteren.

Ik adviseer ook altijd om het vaker te lezen en om je afstemming uit te printen. Ik hoor met grote regelmaat dan mensen hun afstemming na een aantal maanden er weer bij pakken of als ze terug vallen in bepaalde patronen of gedachtes. Dan is het fijn om je afstemming weer even te lezen. Als je hm uitprint pak je hem er gewoon veel makkelijker bij. 

En dan, dan heb je hem gelezen. Dan is het jouw beurt om met jezelf aan de slag te gaan. In jouw afstemming staan veel handvatten en inzichten. Doe er wat mee, haal er je voordeel uit. Het kunnen best dingen zijn waarvan je denkt, dat ga ik echt niet doen. Maar probeer het nou gewoon eens. Het zal je echt niet iedere dag lukken om bewust bezig te zijn maar wekelijks moet toch echt wel kunnen. Het duurt gemiddeld 1 a 2 maanden om een nieuw patroon in je leven te hebben aangepast. Dit verschilt per persoon. Ga je er dagelijks mee aan de gang, dan vanzelfsprekend ben je sneller uit je oude patroon. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876