Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Wat ik leuk vind

Things I love to do

Nou dat zijn er wel even iets meer dan hierboven beschreven. Maar als ik nu 3 dingen op mag noemen; dan zijn dat ze

Samen zijn met gezin staat echt met stip veruit bovenaan. Dan voelt het compleet. Is het gezellig en zijn we onszelf. 
Is het dan nooit ongezellig? Nee, er is wel eens wat. We zijn alle 4 onwijs gevoelig en gaan er allemaal op onze eigen manier mee om. En nu door mijn Luisterkind opleiding kwam ik erachter dat ze allen altijd en veel in mijn hoofd aan het rond dwarrelen waren. Nu kan ik ze uitzetten en dat geeft rust. Maar vaak zet ik het ook even aan. Check ik even ongevraagd in en voel wat er speelt en of er iets aandacht mag hebben. 
Echt, dat zou al een reden zijn om de opleiding te mogen doen.  Ben je van jeself uit heel gevoelig, vang je emoties snel op en voel je je na een drukke dag overprikkeld? Dan zou dit echt wat zij voor je. 
Voel je je niet geroepen? Maar herken je bovenstaand wel? Dan is een afstemming geen overbodige luxe voor je. Dan leer je hoe je ermee om mag gaan. Ook super fijn.

Nummer 2 is kamperen. 10 jaar terug had ik je uitgelachen…echt hoor. Ik had smetvrees. Ik vond zoveel dingen vies. En het aller alles goorste was de wc, douche en haren. No way dat ik zomaar elders op een wc ging. Ik weet niet meer vanaf wanneer ik het ontwikkeld heb. Ik heb een vieze vakantie gehad toen ik 9 was en daarna geen last gehad. Pas vanaf mijn 18de ofzo denk ik. 

Ik vond alles vies. We zijn weinig op vakantie toe geweest. Dat ik nu dus kamperen het einde vind is toch fantastisch. We hadden een aantal jaar terug een boot, dat vond ik eng. Super eng. En ik dacht; ja er moet dan toch wat anders komen in plaats van de boot. Dus toen riep ik zonder na te denken; dan doen we toch een caravan. Zo gezegd zo gedaan. En ja, terug kon niet meer. Ik moest en zou mij eroverheen zetten. 

Verstand op 0 en gaan. Nou moet ik wel heel heel eerlijk bekennen dat ik dus wel kampeer met privé sanitair. Dat is toch wel het allerfijnst. 

Op nummer 3 staat afstemmingen. Het valt toch onder het kopje ‘ werk ‘ maar ik vind het zo gaaf om te doen. Zo bijzonder. Iedere afstemming weer. En alles wat met energie te maken heeft. Het begon ooit met Reiki. Dat was al iets onaantasrbaars. Maar de afstemmingen, dan gaat wel een stukje verder. Contacten leggen met levende en overleden mensen, wauw. Daar waar ik eerder doodsbang voor was, praat ik nu mee. Daar was ik eerder dacht, ach ik zal wel echt pijn hebben, weet ik nu dat het 9 van de 10 keer iemand anders is. En het hoeft niet iemand te zijn die dichtbij staat. Zo had ik tijdens dat mijn examen afstemming werd nagekeken een naar gevoel. Een gevoel van; ik ben mijzelf niet. Ik had trek maar was misselijk. In 10 minuten van alles naar binnen gepropt. Dat doe ik dus echt nooit. Tot om 13:00 her gevoel over was. Later opende ik mail en zag dat ik om 13:00 het mailtje had gekregen dat ik was geslaagd. Ik was blij maar dacht oh boy. Heb ik dit dus gevoeld? Natuurlijk gelijk even gemaild met mijn trainster maar het bleek dat er bij hier iemand contact probeerde te leggen. Zijnhad exact hetzelfde gevoeld. Dus ik bedoel maar, bizar toch, hoe dat werkt in de energie. Ik ga daar toch wel heel erg van aan. Vind het zo mooi. En wetende dat ik dus zoveel mensen kan helpen ermee. Wauw! 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876