Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Luisterkind is heel breed

Luisterkind is veelomvattend, breed.

Ik stem af op energetisch niveau.

Dat houdt in, ik praat in mijn hoofd net jouw ziel, jouw diepere laag.

Ik hoor wel eens, brr eng. Maar als ik vertel dan valt de angst weg.

Want waar ben je dan bang voor, vraag ik.

Vaak kunnen ze geen specifiek antwoordt geven. Maar is het meer het onaantastbare. Het niet kunnen begrijpen hoe het werkt.

Dat snap ik wel.

Ik kan het dan uitleggen.

En dan is het helder. Soms hoeven dingen niet tastbaar te zijn om het te bevatten of te geloven. Het is er. Het werkt.

Je kunt het vergelijken als je aan iemand denkt en diegene belt of appt jouw. “ jee wat toevallig “ roepen we al snel.

Wat heet toeval.

En dat, dat stukje is energetisch. Is voelen. Mooie hè!

Als Luisterkindwerker voelen wij precies die frequentie van de persoon waar we op af willen stemmen. Soms is het gelijk Bam, we hebben contact en soms is het even zoeken en dan voelen we dat het goed zit.

Soms wil een ziel niet gelijk in gesprek, begrijpelijk. Want ineens sta ik er. Dan gaan we iets doen wat jij, jouw ziel, het liefste doet. Bijvoorbeeld fietsen, in het zand graven of gewoon even wandelen.

Tot het gevoel van wederzijdse vertrouwen er is en dan start ik of de ziel. Want ja, jouw ziel, die heeft vaak veel te vertellen. Jouw ziel wilt ook graag vertellen. En alles wat binnenkomt, dat schrijf ik op. Waar we ons bevinden, wat we aan doen zijn, hoe de sfeer voelt, hoe mooi stralen of juist donker en somber is.

Het gesprek, dat is wat ik leid. Ik bepaal een richting maar daarnaast laat ik je lekker gaan, kijken waar het gesprek naar toe leidt. Horend waar bij jou op dit moment de aandacht heen gaat en horend wat jouw op dit moment diep van binnen bezig houdt.

Dan vraag ik in de energie bij jou wat je met de struggels wilt, wil je het misschien nog even zo houden, wil je er mee aan gang? Zo ja, doe je het zelf, heb je hulp nodig en ga zo maar door.

Ik vind dat zo super tof dat ik jou mag helpen. Helpen om jou struggles een plek te geven, om door te geven wat diepste verlangens zijn voor een mooi en fijn leven. Dit leid misschien al maar door een afstemming weet je nog beter hoe om te gaan met jezelf en met situaties.

En nee, ik volg niet het boekje hoe je het beste om mag gaan met alles.

En ja, ik volg jou, ik luister naar jou en vertaal het op papier voor jou. Zodat jij verder kan, zodat jij kan accepteren dat je bent zoals je bent.

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876