Van hart tot hart, van ziel tot ziel

Loslaten

Ik kijk tijdens een afstemming niet naar de genen, niet naar jouw erfelijkheid. Ook kijk ik niet naar mijn eigen herinneringen en mijn ervaringen om de oorzaak van een probleem in te vullen vanuit eigen beeld. 

Nee, ik laat dit allemaal los.

Jij of jouw kindje waar je een afstemming voor hebt aangevraagd geeft de antwoorden. Wij laten onze eigen ervaringen, oplossingen, tips, handvaten los. We gaan er open in. Zonder oordeel en zonder vooroordeel.

Ook al zouden wij jou heel goed en door en door kennen. Dit laten we los tijdens een afstemming.

Wij leiden het gesprek wel. We willen immers antwoorden op de vragen die gesteld zijn. Maar we laten we jou of jouw kindje aan het woord, en alles wat er wordt verteld schrijven we op. Ook als dit betekend dat het los staat van de vragen. Dat wat een ziel in de energie als eerste verteld, heeft als reden dat jij dat mag lezen. Dat dat toch even prioriteit heeft op dat moment. Het houdt jou in dit leven bezig.

Daarna komen de vragen.

Zielen vinden het vaak heel erg fijn dat er geluisterd wordt. Daar maken wij als Luisterkindwerker dankbaar gebruik van.


 

Loslaten is voor jou maar ook voor ons als Luisterkindwerker belangrijk.

Meegaan in het verhaal, alleen dan krijgen we de zuivere antwoorden en een volledig beeld van wat er gaande is. Pas dan zullen puzzelstukjes op hun plek vallen en lees je je ‘ Aha’ momentjes.


 


 

Luisterkind By Jola

Janine Visser
T. 06 10 40 65 46
E. Byjola@outlook.com

 Kvk. Harderwijk 50464876